Nože na vykosťovanie
Showing all 36 results
-
Victorinox nôž na vykosťovanie s úzkou čepeľou flexibilný fibrox čierny
-
Úzky super flexibilný vykosťovací nôž Victorinox Dual Grip
-
Nôž na vykosťovanie Victorinox Swibo, úzka čepeľ, opotrebovaný, rovný chrbát
-
Úzky flexibilný vykosťovací nôž Victorinox Dual Grip
-
Vykosťovací nôž Yaxell MON Damascus 15 cm
-
Kovaný vykosťovací nôž Victorinox Grand Maître Maple 15 cm
-
Nôž na vykosťovanie Victorinox Swibo, rovný chrbát, žltá cvrčková rukoväť
-
Nôž Victorinox na vykosťovanie s úzkou čepeľou s reverzným chrbtom fibrox červený
-
A242000 Hĺbka farby 130 mm Nôž Arcos
-
Victorinox vykosťovací nôž s úzkou čepeľou flexibilný fibrox žltý
-
Nôž na vykosťovanie Victorinox 15 cm čierna fibroxová dutá čepeľ s reverzným chrbtom
-
Victorinox vykosťovací nôž s úzkou čepeľou flexibilný fibrox biely
-
Nôž Victorinox na vykosťovanie, 15 cm čepeľ, žltý fibroxový reverzný chrbát
-
Victorinox vykosťovací nôž s úzkou čepeľou flexibilný fibrox zelený
-
Nôž na vykosťovanie Victorinox Dual grip 15 cm
-
Victorinox Dual Grip úzky super flexibilný vykosťovací nôž 12 cm
-
Victorinox vykosťovací nôž s úzkou čepeľou flexibilný fibrox modrý
-
Nôž Victorinox na vykosťovanie s čiernou fibroxovou reverznou čepeľou
-
Nôž na vykosťovanie Victorinox Dual Grip 15 cm
-
Victorinox vykosťovací nôž s úzkou čepeľou flexibilný fibrox červený
-
Nôž Victorinox na vykosťovanie s úzkou ohybnou čepeľou a rovným chrbtom z čierneho fibroxu
-
Vykosťovací nôž Fukito 15 cm eben X50
-
Victorinox žltý reverzný vykosťovací nôž z materiálu fibrox, úzka čepeľ
-
Nôž Victorinox na vykosťovanie s úzkou opotrebovanou čepeľou a čiernym fibroxovým rovným chrbtom
-
Nôž Victorinox SwissClassic na vykosťovanie 6.8413.15B – na karte
-
Nôž Victorinox na vykosťovanie s úzkou čepeľou s reverzným chrbtom fibrox biely
-
Nôž Victorinox na vykosťovanie s opotrebovanou fibroxovou rovnou chrbtovou čepeľou, čierny
-
Victorinox Swibo vykosťovací nôž s flexibilnou úzkou čepeľou s reverzným chrbtom
-
Nôž na vykosťovanie Victorinox zelený fibrox, úzka čepeľ
-
DEG Ideal Sabatier Déglon vykosťovací nôž
-
Victorinox Swibo vykosťovací nôž s úzkou čepeľou reverzný cvrček žltý
-
Nôž Victorinox na vykosťovanie s úzkou čepeľou s reverzným chrbtom fibrox čierny
-
A242300 Farebný nôž Prof. Arcos 150 mm
-
Victorinox Swibo vykosťovací nôž úzky poloohybný žltý grillon
-
Modrý reverzný vykosťovací nôž Victorinox fibrox, úzka čepeľ
-
A242100 Farebný nôž Prof. Arcos 150 mm
Nôž na vykosťovanie je nevyhnutným spoločníkom mäsiarskych a údenárskych majstrov. Jeho hlavnou funkciou je uvoľňovanie kostí z diviny, hydiny, králičieho a iného kostnatého mäsa. Čepeľ tohto noža, ktorá je často krátka a ohybná, sa dá vytvarovať tak, aby sa dokonale prispôsobila každému druhu vykosteného mäsa. Kvalitný vykosťovací nôž umožňuje profesionálom vykonávať túto úlohu precízne a efektívne, čím uľahčuje každodennú prácu mäsiarov.
Výber a výhody profesionálnych vykosťovacích nožov
V našej ponuke nájdete kompletný sortiment profesionálnych vykosťovacích nožov, ktoré sú určené špeciálne pre mäsiarov. Tieto nože pochádzajú od známych značiek, ako sú Victorinox, Arcos, Opinel, Yaxell a Fukito, a ponúkajú používateľom spoľahlivý a vysoko výkonný nástroj. Dobrý vykosťovací nôž šetrí čas a energiu pri vykosťovaní, ktoré je kľúčovou fázou prípravy mäsa s kosťou. Pre tých, ktorí pracujú v mäsiarstve, odporúčame preskúmať aj náš sortiment mäsiarskych nožov, krvácacích nožov , sekáčov a ďalších pomôcok nevyhnutných na kvalitnú prácu.
Význam ostrenia vykosťovacích nožov
Na zachovanie účinnosti a presnosti vykosťovacieho noža je nevyhnutné pravidelné ostrenie. Dobre naostrený nôž znižuje námahu potrebnú na rezanie, zvyšuje bezpečnosť tým, že minimalizuje riziko pošmyknutia, a zabezpečuje čistý a presný rez. Na udržiavanie čepele sa odporúča používať brúsny kameň alebo brúsku. Na predĺženie životnosti noža a zabezpečenie optimálneho výkonu je dôležité dodržiavať správne postupy pri ostrení, napríklad udržiavať stály uhol a používať pravidelné ťahy. Dobre udržiavaný vykosťovací nôž je trvalou investíciou pre každého profesionála v oblasti mäsa.