Nože Yanagiba (krájanie)
Showing all 14 results
-
Nôž Yanagiba Kai Seki Magoroku Redwood 24 cm
-
Nôž Yanagiba Kai Seki Magoroku Redwood 21 cm
-
Kai Seki Magoroku Nôž na krájanie červeného dreva 20 cm
-
Nôž Yanagiba Kai Seki Magoroku Kinju 21 cm
-
Kai 18cm nôž Shun Damascus z nehrdzavejúcej ocele na krájanie
-
Nôž na krájanie Kai 23 cm Shun Classic White
-
Kai 23 cm Shun Damascus nôž na krájanie z nehrdzavejúcej ocele
-
Kai 23 cm Shun Nagare Damascus nôž na krájanie z nehrdzavejúcej ocele
-
Yaxell Taishi Krájací nôž 18 cm
-
Kai nôž na krájanie 23 cm Tim Mälzer Kamagata
-
Nôž na krájanie Kai 23 cm Pure Komachi 2
-
Nôž KAI Wasabi Black Yanagiba – 24 cm čepeľ
-
Ľavoruký nôž Yanagiba Kai 21 cm Seki Magoroku Hekiju
-
Nôž KAI Wasabi Black Yanagiba – 21 cm čepeľ
Známy aj ako krájací nôž , nôž Yanagiba má spravidla dlhú, tenkú čepeľ z nehrdzavejúcej ocele . Niektoré modely dokonca obsahujú 3-vrstvovú damascénsku oceľ zaručujúcu nevídanú ostrosť. Japonské nože Yanagiba sa hojne používajú na prípravu sushi a sashimi , jedál z japonskej kultúry, ktoré sú v súčasnosti veľmi populárne aj v Európe. Tu je náš výber nožov Yanagiba vyrobených japonskými nožiarstvami, vrátane Kanetsune a Kai, aby sme vymenovali len tie najznámejšie. Pokiaľ ide o rukoväte, sú tiež navrhnuté z kvalitných materiálov, Kanetsune vo všeobecnosti uprednostňuje svetlú magnóliu, zatiaľ čo Kai dáva prednosť polypropylénu tmavšej farby. Rukoväte sú vždy ergonomicky navrhnuté pre pohodlie pri príprave sushi a sashimi. Všimnite si, že ak máte radi japonské nože, mali by ste oceniť nože na ryby Deba na zdvíhanie filetov z morského jazyka …