Available Filters

-

Všetky kolekcie
Nôž Yanagiba Kai Seki Magoroku Redwood 24 cm

Nože Yanagiba (krájanie)

Filter

Showing all 14 results

Známy aj ako krájací nôž , nôž Yanagiba má spravidla dlhú, tenkú čepeľ z nehrdzavejúcej ocele . Niektoré modely dokonca obsahujú 3-vrstvovú damascénsku oceľ zaručujúcu nevídanú ostrosť. Japonské nože Yanagiba sa hojne používajú na prípravu sushi a sashimi , jedál z japonskej kultúry, ktoré sú v súčasnosti veľmi populárne aj v Európe. Tu je náš výber nožov Yanagiba vyrobených japonskými nožiarstvami, vrátane Kanetsune a Kai, aby sme vymenovali len tie najznámejšie. Pokiaľ ide o rukoväte, sú tiež navrhnuté z kvalitných materiálov, Kanetsune vo všeobecnosti uprednostňuje svetlú magnóliu, zatiaľ čo Kai dáva prednosť polypropylénu tmavšej farby. Rukoväte sú vždy ergonomicky navrhnuté pre pohodlie pri príprave sushi a sashimi. Všimnite si, že ak máte radi japonské nože, mali by ste oceniť nože na ryby Deba na zdvíhanie filetov z morského jazyka …