Nože Gyuto (kuchár)
Showing all 25 results
-
Nôž Kanetsune KC703 GYUTO
-
180 mm nôž Gyuto SekiRyu
-
KC704 Nôž GYUTO Kanetsune
-
Kuchársky nôž Suncraft Senzo Damascus 20 cm
-
Kuchársky nôž Wusaki Pakka série X50
-
Nôž Kanetsune KC702 GYUTO
-
18cm nôž Kiritsuke Jaku Seki Ryu
-
Kuchársky nôž Wusaki zo série VG-10 Damascus
-
Kuchársky nôž Wusaki San Mai 10Cr15 20 cm
-
Kuchársky nôž Kai 23 cm Wasabi Black
-
Kuchársky nôž Wusaki Damascus 10Cr 20 cm
-
Kuchársky nôž Kai 18 cm Seki Magoroku Shoso
-
Kuchársky nôž Yaxell Ketu 20 cm
-
Kuchársky nôž Kai 21 cm Seki Magoroku Shoso
-
Nôž Gyuto SekiRyu 180 mm s drevenou rukoväťou – SRH900
-
Kuchársky nôž Kai 24 cm Seki Magoroku Shoso
-
HZ2-3007DS Nôž Splash Hybrid Gyuto 240 Mcusta
-
Kai hybridný kuchársky nôž 20 cm Tim Mälzer Kamagata
-
Nôž Gyuto SekiRyu 18 cm čierny ABS – SRP900
-
Kuchársky nôž Kai 20 cm Shun Classic White
-
Hakucho 21cm nôž Gyuto Due Cigni
-
Kuchársky nôž Kai 23 cm Tim Mälzer Kamagata
-
Hakucho 17cm nôž Gyuto Due Cigni
-
Kuchársky nôž Kai 20 cm Shun Nagare damas z nerezovej ocele
-
Nôž Suncraft Senzo WA 21 cm Gyuto
Nože Gyuto sú japonské modely, ktoré sa podobajú kuchárskym nožom z Európy. Jeden malý rozdiel je však v čepeli, ktorá je plochšia na noži Gyuto než na francúzskom kuchárskom noži . Okrem toho je aj uhol ostria menej dôležitý na japonskom noži ( 15 až 18° ) v porovnaní s 20 až 22° na európskom modeli. Inak sú japonské nože Gyuto ako šéfkuchárske nože, inými slovami multifunkčné! Umožnia vám ľahké krájanie a sekanie ovocia a zeleniny , ale aj porciovanie kúskov mäsa viď dokonca spracovanie surovej ryby . Nože Gyuto sú veľmi všestranné a v tom je ich veľká sila! Nože, ktoré ťažia z precíznej japonskej výroby: stačí vykonávať dôkladné gestá na prípravu tých najkrajších jedál! Dôležité je tiež vyzdvihnúť skutočnosť, že nože Gyuto sú v súčasnosti veľmi v kurze medzi profesionálnymi kuchármi!