Available Filters

-

Všetky kolekcie
Nôž Kanetsune KC703 GYUTO

Nože Gyuto (kuchár)

Filter

Showing all 25 results

Nože Gyuto sú japonské modely, ktoré sa podobajú kuchárskym nožom z Európy. Jeden malý rozdiel je však v čepeli, ktorá je plochšia na noži Gyuto než na francúzskom kuchárskom noži . Okrem toho je aj uhol ostria menej dôležitý na japonskom noži ( 15 až 18° ) v porovnaní s 20 až 22° na európskom modeli. Inak sú japonské nože Gyuto ako šéfkuchárske nože, inými slovami multifunkčné! Umožnia vám ľahké krájanie a sekanie ovocia a zeleniny , ale aj porciovanie kúskov mäsa viď dokonca spracovanie surovej ryby . Nože Gyuto sú veľmi všestranné a v tom je ich veľká sila! Nože, ktoré ťažia z precíznej japonskej výroby: stačí vykonávať dôkladné gestá na prípravu tých najkrajších jedál! Dôležité je tiež vyzdvihnúť skutočnosť, že nože Gyuto sú v súčasnosti veľmi v kurze medzi profesionálnymi kuchármi!