Nože na chlieb
Showing all 23 results
-
Nôž na chlieb Due Cigni Tuscany 20 cm z olivového dreva
-
Nôž na chlieb DAMASCUS Samura
-
Nôž Böker 130562 Gorm 235 mm
-
A231324 200mm nôž Riviera Arcos
-
Victorinox Grand Maître kovaný nôž na chlieb 26 cm javor
-
Nôž na chlieb Arcos A231300 Riviera – 200 mm
-
Nôž na chlieb Arcos Nordika 20 cm
-
Nôž na chlieb Opinel Intempora N°216
-
Victorinox Grand Maître kovaný nôž na chlieb 23 cm POM
-
Nôž na chlieb KAI 23 cm Wasabi Black z nehrdzavejúcej ocele
-
Nôž na chlieb Victorinox Swiss Modern 22 cm čierny
-
Nôž na chlieb Opinel č. 116 Parallèle
-
Victorinox Swiss Modern nôž na chlieb 22 cm orech
-
Nôž na chlieb Darkwood Déglon
-
Nôž na chlieb Pakka KOTAI
-
Nôž na chlieb Oryx Déglon
-
Fukito nôž na chlieb 21 cm Pakka San Maï
-
Ideálny nôž na chlieb Sabatier DEG Déglon
-
Nôž na chlieb Fukito 18 cm eben X50
-
TB Maestro Ideal forge nôž na chlieb 20 cm
-
Nôž na chlieb Samura MO-V
-
1896 Due Cigni nôž na chlieb orechová čepeľ 195 mm
-
Victorinox Grand Maître kovaný nôž na chlieb 26 cm POM
Nôž na chlieb sa ľahko rozpozná podľa dlhej ozubenej čepele ( zúbkovaná alebo vrúbkovaná ). Umožňuje nakrájať tvrdú kôrku chleba , bez toho aby ste poškodili omrvinku. Výkonný, tento nôž krája všetky druhy chleba bez väčšej námahy. S ľahkosťou budete môcť napodobniť presné gestá najskúsenejších profesionálnych pekárov.
Nôž, ktorý chytí
Každý už niekedy krájal chlieb nejakým nožom, ktorý sa na túto úlohu nehodil. Rez začína krivo, tlak vyvíjaný na chlieb sa zvyšuje a omrvinka sa zmenšuje na kúsky. Výsledkom je, že krajce chleba vyzerajú zle a ťažko sa mažú maslom a natierajú. Ušetrite si tieto nepríjemnosti tým, že sa vybavíte nožom na chlieb , ktorý je špeciálne navrhnutý na čisté krájanie chleba bez poškodenia omrviniek. Jeho čepeľ meria minimálne okolo 20 cm a má zúbkované ostrie, t. j. je vybavená malými zubami. Tieto zuby zarovnané po celej dĺžke uchopia materiál a krájajú ho s väčšou razanciou, čím sa znižuje tlak, ktorý poškodzuje omrvinku. Čepeľ krája chrumkavé bagety a husté vidiecke bochníky s nepríjemnou ľahkosťou. Vďaka tomuto hrubému ozubeniu a šírke čepele sú plátky chleba rovné, rovnomerné, rovnako hrubé a omrvinka je stabilná.
Rukoväť, ktorá je necitlivá na tlak
Na krájanie silného bochníka chleba alebo tradičnej bagety treba na rukoväť noža vyvinúť určitú silu. Tá preto musí byť robustná a pevne pripevnená. rukoväť noža na chlieb je zvyčajne vyrobená zo syntetického materiálu, kompozitného dreva alebo prírodného dreva . Výhodou pravého dreva je, že na váš stôl vnesie nádych autenticity, ktorý sa dokonale hodí k jedeniu tradičných potravín, ako je chlieb. Bez ohľadu na jeho zloženie je rukoväť vyrobená tak, aby držala… Nôž na chlieb ľahko spoznáte podľa dlhej zúbkovanej čepele ( zúbkovaná alebo ozubená ). Umožňuje nakrájať tvrdú kôrku chleba , bez toho aby ste poškodili omrvinku. Výkonný, tento nôž krája všetky druhy chleba bez väčšej námahy. S ľahkosťou budete môcť napodobniť presné gestá najskúsenejších profesionálnych pekárov.
Nôž, ktorý chytí
Každý už niekedy krájal chlieb nejakým nožom, ktorý sa na túto úlohu nehodil. Rez začína krivo, tlak vyvíjaný na chlieb sa zvyšuje a omrvinka sa zmenšuje na kúsky. Výsledkom je, že krajce chleba vyzerajú zle a ťažko sa namažú maslom a namažú. Ušetrite si tieto nepríjemnosti tým, že sa vybavíte nožom na chlieb , ktorý je špeciálne navrhnutý na čisté krájanie chleba bez poškodenia omrviniek. Jeho čepeľ meria minimálne okolo 20 cm a má zúbkované ostrie, t. j. je vybavená malými zubami. Tieto zuby zarovnané po celej dĺžke uchopia materiál a krájajú ho s väčšou razanciou, čím sa znižuje tlak, ktorý poškodzuje omrvinku. Čepeľ krája chrumkavé bagety a husté vidiecke bochníky s nepríjemnou ľahkosťou. Vďaka tomuto hrubému ozubeniu a šírke čepele sú plátky chleba rovné, rovnomerné, rovnako hrubé a omrvinka je stabilná.
Rukoväť, ktorá je necitlivá na tlak
Na krájanie silného bochníka chleba alebo tradičnej bagety treba na rukoväť noža vyvinúť určitú silu. Tá preto musí byť robustná a pevne pripevnená. rukoväť noža na chlieb je zvyčajne vyrobená zo syntetického materiálu, kompozitného dreva alebo prírodného dreva . Výhodou pravého dreva je, že na váš stôl vnesie nádych autenticity, ktorý sa dokonale hodí k vychutnávaniu tradičných potravín, ako je chlieb. Bez ohľadu na konštrukciu je rukoväť vyrobená tak, aby sa pohodlne a pevne držala v ruke a zároveň podporovala vašu silu. Jej stabilitu zabezpečujú aj nity, kovové úchytky, ktoré zabraňujú deformácii, praskaniu a lámaniu.
Dôveryhodné značky
Náš internetový obchod uvádza najlepšie nože na chlieb na trhu, určené pre jednotlivcov aj profesionálov . Tieto výrobky sú navrhnuté slávnymi výrobcami, ktorých technické zručnosti a medzinárodné renomé sú nesporné. To je prípad francúzskych výrobcov Deglon a Opinel, ktorí ctia vyrobené vo Francúzsku . Napríklad nože na chlieb Opinel ťažia z odborných znalostí tejto značky, ktoré sa kujú už od 19. storočia. Úplne sa môžete spoľahnúť aj na Victorinox (švajčiarsky armádny nôž, to je on!) a Arcos, jednu z najstarších španielskych spoločností. Podrobnosti