Available Filters

-

Všetky kolekcie
Chopper Pakka KOTAI

Mäsiarske odrezky a listy

Filter

Showing all 7 results

Každý slušný mäsiar musí mať nôž, ktorý sa hodí k jeho rezom. Na rezanie jatočných tiel a veľkých kostených kusov mäsa nie je nič lepšie ako reznícky list , ktorý je známy aj ako kuperet . Je to nôž špeciálne navrhnutý pre profesionálov v oblasti mäsa , pretože má veľkú hrubú čepeľ , ktorej sila je taká, že dokáže ľahko rozbiť kosti zveriny a hydiny. Najmä vás určite zaujíma pôvod slova rezník , vedzte, že jednoducho pochádza z podobnosti čepele rezníka s listom papiera typu A5. Je pravda, že rezací hárok má často dĺžku čepele 15 až 25 cm, čo približne zodpovedá formátu A5. Pri použití na hrane sa reznícky list používa na porciovanie jatočných tiel, ale až príliš často sa zabúda, že pri použití na plocho sa dá použiť aj na drvenie potravín. noz-dyka.sk pre vás vybral najlepšie sekáčiky a mäsiarske pláty na trhu, a to za najlepšie ceny. Vysokokvalitné mäsiarske nože patriace významným značkám špecializujúcim sa na kulinárske remeslá: budete môcť napodobniť gestá skúseného profesionálneho mäsiara!