Japonské nože
Zobrazených 1–52 z 268 výsledkov
-
Sada 5 nožov Samura Harakiri + nožnice a brúska
-
18 cm nôž Santoku Due Cigni Tuscany s dutinou z olivového dreva
-
16,5cm nôž Deba Kai Seki Magoroku Kinju
-
Fukito 18 cm nôž Santoku s otvormi Pakka San Maï
-
Nôž Santoku Meteora – Samura
-
Nôž Santoku Top Cutlery alveolate 169 mm POM – 17271
-
Sujihiki Damascénsky nôž Böker Kitchen – olivové drevo
-
Nôž na sašimi SekiRyu 240 mm
-
Nôž Kai Santoku 18 cm Tim Mälzer Kamagata
-
Nôž Kanetsune KC703 GYUTO
-
Nôž Opinel Intempora Santoku N°219
-
Drobný nôž Suncraft Senzo WA 12 cm
-
KOTAI Bunka drobný nôž
-
Okinawský nôž na sushi – Samura
-
Nôž Mcusta HZ2-3002DS Splash Hybrid Petty 150
-
18 cm nôž TB Maestro Ideal forge Santoku
-
Rezbársky nôž Wusaki Pakka série X50
-
Kuchynský nôž Kai Seki Magoroku Redwood 15 cm
-
Nôž Shun Damascus z nehrdzavejúcej ocele 9 cm
-
Užitkový nôž DAMASCUS Samura
-
Úžitkový nôž Fukito 15 cm eben X50
-
Bambusový príborový nôž – Samura
-
Nôž Arcos Nordika 19 cm Santoku
-
1896 Santoku nôž Due Cigni orechová voštinová čepeľ 175 mm
-
Kuchársky nôž Kai 23 cm Wasabi Black
-
Kai 9 cm Shun damaškový nôž na zeleninu z nehrdzavejúcej ocele
-
165mm nôž Mcusta Classic Damascus Nakiri
-
Nôž Wusaki Damascus Santoku 10Cr 17 cm
-
Sada 3 nožov Shadow – Samura
-
Nôž Santoku Forge – Böker
-
Nôž Victorinox Swiss Modern Santoku 17 cm čierny voštinový
-
165 mm nôž Deba SekiRyu
-
Kai 16,5 cm nôž Santoku Seki Magoroku Shoso
-
Kai 23 cm Shun Nagare Damascus nôž na krájanie z nehrdzavejúcej ocele
-
Kuchynský nôž KAI Wasabi Black – 15 cm čepeľ
-
Nôž na krájanie Suncraft Senzo WA 8 cm
-
Nôž KOTAI Bunka santoku
-
Rezbársky nôž Ketu Konata – Yaxell
-
Nôž Mcusta HZ2-3003DS Splash Hybrid Santoku 180
-
22cm nôž na sashimi Due Cigni Hakucho
-
Nôž Santoku série Wusaki Pakka X50
-
Nôž Seki Magoroku Redwood Kai 15 cm
-
Kai kancelársky nôž 9cm Tim Mälzer Kamagata
-
Nôž DAMASCUS Samura Santoku
-
Nakiri Sayuto 17cm sekvojový nôž San Mai
-
Kováčsky nôž Santoku – Samura
-
Nôž Yaxell Super Gou 125 mm Santoku
-
KC956 Nôž Kodeba Kanetsune
-
Kai 15cm úžitkový nôž Wasabi Black
-
Kuchynský nôž Kai 25 cm Shun damaškový z nehrdzavejúcej ocele
-
Nôž Mcusta Classic Damascus Petty 15 cm
-
Nôž Tokisu 17 cm G10 Santoku
Pokiaľ ide o varenie, japonský nôž je vzorom, dokonca symbolom. Treba povedať, že Japonsko ťaží z odbornosti, know-how veľmi vysokej kvality, najmä pokiaľ ide o čepeľ, ktorá môže byť kladivková alebo damascénska, pričom tá druhá je najviac cenená. Japonský kuchynský nôž, ktorý je povestný svojou spoľahlivosťou a ostrosťou, je vždy navrhnutý s najväčšou starostlivosťou, s dôkladným výberom materiálov, aby sa zladila ergonómia a odolnosť. Vždy sa veľmi pohodlne používa a je určený profesionálnym kuchárom, ako aj nadšencom varenia, ktorí si chcú kúpiť nôž vysokej triedy . Japonská gastronómia sa čoraz viac vyváža do Európy, stačí sa pozrieť na predaj ázijských jedál, ako sú napríklad sushi alebo vaječné rolky, ktoré sa tešia všeobecnému úspechu. A ako lepšie pripraviť japonský pokrm ako pomocou japonského kuchynského noža? Najmä preto, že v internetovom obchode noz-dyka.sk , nájdete všetky typy japonských nožov : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri , pričom nezabudnite na nôž Santoku, ktorý je nepochybne najznámejší. Každému japonskému nožu zodpovedá jeho európsky vzor, takže Janagiba je krájací nôž , Nakiri nôž na zeleninu./strong> , Gyuto je kuchársky nôž , Deba . nôž na ryby a pankiri nôž na chlieb . Takže sa nemusíte obávať, kuchár bude môcť nakrájať akékoľvek jedlo! Na našej webovej stránke vám ponúkame celý svet noža na varenie… V oblasti varenia je japonský nôž referenciou, dokonca symbolom. Treba povedať, že Japonsko ťaží z odbornosti, know-how veľmi vysokej kvality, najmä pokiaľ ide o čepeľ, ktorá môže byť kladivková alebo damascénska, pričom tá druhá je najviac cenená. Japonský kuchynský nôž, ktorý je povestný svojou spoľahlivosťou a ostrosťou, je vždy navrhnutý s najväčšou starostlivosťou, s dôkladným výberom materiálov, aby sa zladila ergonómia a odolnosť. Vždy sa veľmi pohodlne používa a je určený profesionálnym kuchárom, ako aj nadšencom varenia, ktorí si chcú kúpiť nôž vysokej triedy . Japonská gastronómia sa čoraz viac vyváža do Európy, stačí sa pozrieť na predaj ázijských jedál, ako sú napríklad sushi alebo vaječné rolky, ktoré zaznamenávajú obrovský úspech. A ako lepšie pripraviť japonský pokrm ako pomocou japonského kuchynského noža? Najmä preto, že v internetovom obchode noz-dyka.sk , nájdete všetky typy japonských nožov : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri , pričom nezabudnite na nôž Santoku, ktorý je nepochybne najznámejší. Každému japonskému nožu zodpovedá jeho európsky vzor, takže Janagiba je krájací nôž , Nakiri nôž na zeleninu./strong> , Gyuto je kuchársky nôž , Deba . nôž na ryby a pankiri nôž na chlieb . Nemusíte sa teda obávať, kuchár bude môcť nakrájať akékoľvek jedlo! Na našej webovej stránke vám ponúkame celý vesmír japonských kuchynských nožov , pričom na dosah ruky máte tie najväčšie značky, ako napríklad Kai , ktorý je samozrejme etalónom, ale aj Mcusta a mnohé ďalšie. Majte oči na stopkách, pretože kategória “japonské nože ” sa neustále vyvíja a pribúdajú v nej nové nože a výrobcovia. Podrobnosti