Japonské nože
Zobrazených 1–52 z 268 výsledkov
-
Sada 5 nožov Samura Harakiri + nožnice a brúska
-
18 cm nôž Santoku Due Cigni Tuscany s dutinou z olivového dreva
-
16,5cm nôž Deba Kai Seki Magoroku Kinju
-
Nôž Santoku Top Cutlery alveolate 169 mm POM – 17271
-
Sujihiki Damascénsky nôž Böker Kitchen – olivové drevo
-
Nôž na sašimi SekiRyu 240 mm
-
Nôž Kai Santoku 18 cm Tim Mälzer Kamagata
-
Nôž Kanetsune KC703 GYUTO
-
Nôž Opinel Intempora Santoku N°219
-
Fukito 18 cm nôž Santoku s otvormi Pakka San Maï
-
Nôž Santoku Meteora – Samura
-
Rezbársky nôž Yaxell SUPER GOU
-
Nôž Yaxell Taishi 125 mm Santoku
-
Nôž na krájanie DAMASCUS 67 – Samura
-
Úžitkový nôž Böker Damascus Black
-
Nôž Victorinox SwissClassic Santoku 17 cm červený voštinový – balený
-
170 mm nôž Santoku SekiRyu
-
Nôž Yanagiba Kai Seki Magoroku Redwood 24 cm
-
Nôž Kai Santoku 18 cm Shun Nagare damas z nerezovej ocele
-
Kuchársky nôž Suncraft Senzo Damascus 20 cm
-
Nôž Sayuto 15 cm sekvojový úžitkový nôž San Maï
-
Bambusový úžitkový nôž – Samura
-
KC945 Kanetsune Seki Kengata nôž
-
18cm nôž Santoku Due Cigni Hakucho
-
Nôž na chlieb Wusaki zo série VG-10 Damascus
-
Kai 18cm nôž Shun Damascus z nehrdzavejúcej ocele na krájanie
-
Nôž Kanetsune KC702 GYUTO
-
Nôž Wusaki San Mai 10Cr15 17 cm Nakiri
-
Univerzálny nôž Super 5 – Samura
-
Hojdací nôž Arcos Black Riviera Santoku
-
Nôž Gyuto SekiRyu 18 cm čierny ABS – SRP900
-
KC952 Nôž Kanetsune Santoku
-
Nôž na krájanie Kai Seki Magoroku Shoso
-
Kuchársky nôž Kai 20 cm Shun Nagare damas z nerezovej ocele
-
Nôž Deba KAI Wasabi Black – 21 cm čepeľ
-
Suncraft Senzo WA 21cm nôž na sashimi
-
Yaxell Taishi Nôž na chlieb 23 cm
-
Sada 3 bambusových nožov – Samura
-
Sujihiki Damascénsky nôž Böker Cuisine – pakka wood
-
Nôž Victorinox SwissClassic 17 cm čierny Santoku v darčekovej krabičke
-
Dlhý úžitkový nôž SekiRyu 125 mm
-
Nôž Yanagiba Kai Seki Magoroku Redwood 21 cm
-
Kai 15 cm Shun Classic White úžitkový nôž
-
Nôž Suncraft Senzo Damascus 14 cm Santoku
-
Sayuto 9cm nôž na krájanie sekvoje San Maï
-
Damascénsky príborový nôž – Samura
-
KC946 Nôž Kanetsune Seki Usubagata
-
Hakucho 17cm nôž Gyuto Due Cigni
-
Rezbársky nôž Wusaki zo série VG-10 Damascus
-
Nôž na filé z morského jazyka Kai Shun, 18 cm ohybná čepeľ
-
Podložka pod sedadlo Kanetsune KB403
-
Wusaki San Mai 10Cr15 17cm nôž Santoku
Pokiaľ ide o varenie, japonský nôž je vzorom, dokonca symbolom. Treba povedať, že Japonsko ťaží z odbornosti, know-how veľmi vysokej kvality, najmä pokiaľ ide o čepeľ, ktorá môže byť kladivková alebo damascénska, pričom tá druhá je najviac cenená. Japonský kuchynský nôž, ktorý je povestný svojou spoľahlivosťou a ostrosťou, je vždy navrhnutý s najväčšou starostlivosťou, s dôkladným výberom materiálov, aby sa zladila ergonómia a odolnosť. Vždy sa veľmi pohodlne používa a je určený profesionálnym kuchárom, ako aj nadšencom varenia, ktorí si chcú kúpiť nôž vysokej triedy . Japonská gastronómia sa čoraz viac vyváža do Európy, stačí sa pozrieť na predaj ázijských jedál, ako sú napríklad sushi alebo vaječné rolky, ktoré sa tešia všeobecnému úspechu. A ako lepšie pripraviť japonský pokrm ako pomocou japonského kuchynského noža? Najmä preto, že v internetovom obchode noz-dyka.sk , nájdete všetky typy japonských nožov : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri , pričom nezabudnite na nôž Santoku, ktorý je nepochybne najznámejší. Každému japonskému nožu zodpovedá jeho európsky vzor, takže Janagiba je krájací nôž , Nakiri nôž na zeleninu./strong> , Gyuto je kuchársky nôž , Deba . nôž na ryby a pankiri nôž na chlieb . Takže sa nemusíte obávať, kuchár bude môcť nakrájať akékoľvek jedlo! Na našej webovej stránke vám ponúkame celý svet noža na varenie… V oblasti varenia je japonský nôž referenciou, dokonca symbolom. Treba povedať, že Japonsko ťaží z odbornosti, know-how veľmi vysokej kvality, najmä pokiaľ ide o čepeľ, ktorá môže byť kladivková alebo damascénska, pričom tá druhá je najviac cenená. Japonský kuchynský nôž, ktorý je povestný svojou spoľahlivosťou a ostrosťou, je vždy navrhnutý s najväčšou starostlivosťou, s dôkladným výberom materiálov, aby sa zladila ergonómia a odolnosť. Vždy sa veľmi pohodlne používa a je určený profesionálnym kuchárom, ako aj nadšencom varenia, ktorí si chcú kúpiť nôž vysokej triedy . Japonská gastronómia sa čoraz viac vyváža do Európy, stačí sa pozrieť na predaj ázijských jedál, ako sú napríklad sushi alebo vaječné rolky, ktoré zaznamenávajú obrovský úspech. A ako lepšie pripraviť japonský pokrm ako pomocou japonského kuchynského noža? Najmä preto, že v internetovom obchode noz-dyka.sk , nájdete všetky typy japonských nožov : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri , pričom nezabudnite na nôž Santoku, ktorý je nepochybne najznámejší. Každému japonskému nožu zodpovedá jeho európsky vzor, takže Janagiba je krájací nôž , Nakiri nôž na zeleninu./strong> , Gyuto je kuchársky nôž , Deba . nôž na ryby a pankiri nôž na chlieb . Nemusíte sa teda obávať, kuchár bude môcť nakrájať akékoľvek jedlo! Na našej webovej stránke vám ponúkame celý vesmír japonských kuchynských nožov , pričom na dosah ruky máte tie najväčšie značky, ako napríklad Kai , ktorý je samozrejme etalónom, ale aj Mcusta a mnohé ďalšie. Majte oči na stopkách, pretože kategória “japonské nože ” sa neustále vyvíja a pribúdajú v nej nové nože a výrobcovia. Podrobnosti