Available Filters

-

Všetky kolekcie
16,5cm nôž Deba Kai Seki Magoroku Kinju

Japonské nože

Filter

Zobrazených 1–52 z 268 výsledkov

Pokiaľ ide o varenie, japonský nôž je vzorom, dokonca symbolom. Treba povedať, že Japonsko ťaží z odbornosti, know-how veľmi vysokej kvality, najmä pokiaľ ide o čepeľ, ktorá môže byť kladivková alebo damascénska, pričom tá druhá je najviac cenená. Japonský kuchynský nôž, ktorý je povestný svojou spoľahlivosťou a ostrosťou, je vždy navrhnutý s najväčšou starostlivosťou, s dôkladným výberom materiálov, aby sa zladila ergonómia a odolnosť. Vždy sa veľmi pohodlne používa a je určený profesionálnym kuchárom, ako aj nadšencom varenia, ktorí si chcú kúpiť nôž vysokej triedy . Japonská gastronómia sa čoraz viac vyváža do Európy, stačí sa pozrieť na predaj ázijských jedál, ako sú napríklad sushi alebo vaječné rolky, ktoré sa tešia všeobecnému úspechu. A ako lepšie pripraviť japonský pokrm ako pomocou japonského kuchynského noža? Najmä preto, že v internetovom obchode noz-dyka.sk , nájdete všetky typy japonských nožov : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri , pričom nezabudnite na nôž Santoku, ktorý je nepochybne najznámejší. Každému japonskému nožu zodpovedá jeho európsky vzor, takže Janagiba je krájací nôž , Nakiri nôž na zeleninu./strong> , Gyuto je kuchársky nôž , Deba . nôž na ryby a pankiri nôž na chlieb . Takže sa nemusíte obávať, kuchár bude môcť nakrájať akékoľvek jedlo! Na našej webovej stránke vám ponúkame celý svet noža na varenieV oblasti varenia je japonský nôž referenciou, dokonca symbolom. Treba povedať, že Japonsko ťaží z odbornosti, know-how veľmi vysokej kvality, najmä pokiaľ ide o čepeľ, ktorá môže byť kladivková alebo damascénska, pričom tá druhá je najviac cenená. Japonský kuchynský nôž, ktorý je povestný svojou spoľahlivosťou a ostrosťou, je vždy navrhnutý s najväčšou starostlivosťou, s dôkladným výberom materiálov, aby sa zladila ergonómia a odolnosť. Vždy sa veľmi pohodlne používa a je určený profesionálnym kuchárom, ako aj nadšencom varenia, ktorí si chcú kúpiť nôž vysokej triedy . Japonská gastronómia sa čoraz viac vyváža do Európy, stačí sa pozrieť na predaj ázijských jedál, ako sú napríklad sushi alebo vaječné rolky, ktoré zaznamenávajú obrovský úspech. A ako lepšie pripraviť japonský pokrm ako pomocou japonského kuchynského noža? Najmä preto, že v internetovom obchode noz-dyka.sk , nájdete všetky typy japonských nožov : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri , pričom nezabudnite na nôž Santoku, ktorý je nepochybne najznámejší. Každému japonskému nožu zodpovedá jeho európsky vzor, takže Janagiba je krájací nôž , Nakiri nôž na zeleninu./strong> , Gyuto je kuchársky nôž , Deba . nôž na ryby a pankiri nôž na chlieb . Nemusíte sa teda obávať, kuchár bude môcť nakrájať akékoľvek jedlo! Na našej webovej stránke vám ponúkame celý vesmír japonských kuchynských nožov , pričom na dosah ruky máte tie najväčšie značky, ako napríklad Kai , ktorý je samozrejme etalónom, ale aj Mcusta a mnohé ďalšie. Majte oči na stopkách, pretože kategória “japonské nože ” sa neustále vyvíja a pribúdajú v nej nové nože a výrobcovia. Podrobnosti