
Japonské nože
Zobrazených 1–52 z 268 výsledkov
-
Sada 5 nožov Samura Harakiri + nožnice a brúska
-
18 cm nôž Santoku Due Cigni Tuscany s dutinou z olivového dreva
-
16,5cm nôž Deba Kai Seki Magoroku Kinju
-
Nôž na sašimi SekiRyu 240 mm
-
Nôž Kai Santoku 18 cm Tim Mälzer Kamagata
-
Nôž Kanetsune KC703 GYUTO
-
Nôž Opinel Intempora Santoku N°219
-
Fukito 18 cm nôž Santoku s otvormi Pakka San Maï
-
Nôž Santoku Meteora – Samura
-
Nôž Santoku Top Cutlery alveolate 169 mm POM – 17271
-
Sujihiki Damascénsky nôž Böker Kitchen – olivové drevo
-
Nôž Deba Suncraft Senzo WA 17 cm
-
Yaxell Taishi Krájací nôž 18 cm
-
Úžitkový nôž Meteora – Samura
-
Nôž Gyuto SekiRyu 180 mm s drevenou rukoväťou – SRH900
-
Nôž Victorinox SwissClassic 17 cm Santoku palisander
-
Nôž Yaxell Super Gou Santoku
-
Kuchynský nôž Kai Seki Magoroku Redwood 20 cm
-
Kai 15cm úžitkový nôž Tim Mälzer Kamagata
-
Damaškový nôž Suncraft Senzo 12 cm
-
Fukito 9 cm nôž na krájanie Pakka San Maï
-
Kováčsky úžitkový nôž – Samura
-
Nôž Mcusta HZ2-3011DS Splash Hybrid Sujihiki 270
-
Nôž Hakucho 21 cm Pankiri Due Cigni
-
VG-10 Damascus Series Wusaki Santoku vreckový nôž
-
Nôž Nakiri Kai 16,5 cm Shun damas z nerezovej ocele
-
Kanetsune KB402 Leštiaca pasta Rust Clean
-
Kuchársky nôž Wusaki San Mai 10Cr15 20 cm
-
Nôž na krájanie Harakiri – Samura
-
Kuchársky nôž Yaxell Ketu 20 cm
-
165 mm čierny nôž SekiRyu Santoku z ABS – SRP100
-
KC152 Nôž Kanetsune Santoku
-
Kai 15 cm Seki Magoroku Shoso úžitkový nôž
-
Kai nôž na chlieb 23 cm Tim Mälzer Kamagata
-
Nôž Deba KAI Wasabi Black – 10,5 cm čepeľ
-
Nôž Suncraft Senzo WA 21 cm Gyuto
-
Yaxell Taishi Utility 12 cm úžitkový nôž
-
Japonský nôž Okinawa Gyuto – Samura
-
Claude Dozorme Santoku nôž Everyday kitchen 13cm olivové drevo
-
Ideálny nôž Sabatier DEG Déglon Santoku s otvormi
-
Nôž Wusaki Pakka série X50
-
Kai Seki Magoroku Nôž na krájanie červeného dreva 20 cm
-
Kai 15 cm Shun damaškový nôž z nehrdzavejúcej ocele
-
Suncraft Senzo Damascus 8cm príborový nôž
-
Úžitkový nôž Fukito 13 cm Pakka San Maï
-
Bambusový nôž Santoku – Samura
-
Nôž Kodeba SekiRyu 105 mm s drevenou rukoväťou – SRH301
-
16,5cm nôž Deba Due Cigni Hakucho
-
Kuchársky nôž Wusaki zo série VG-10 Damascus
-
Kai 15 cm kuchynský nôž Shun z damaškovej nehrdzavejúcej ocele
-
A233524 180mm nôž Riviera Arcos
-
Wusaki Damascénsky príborový nôž 10Cr 9cm
Pokiaľ ide o varenie, japonský nôž je vzorom, dokonca symbolom. Treba povedať, že Japonsko ťaží z odbornosti, know-how veľmi vysokej kvality, najmä pokiaľ ide o čepeľ, ktorá môže byť kladivková alebo damascénska, pričom tá druhá je najviac cenená. Japonský kuchynský nôž, ktorý je povestný svojou spoľahlivosťou a ostrosťou, je vždy navrhnutý s najväčšou starostlivosťou, s dôkladným výberom materiálov, aby sa zladila ergonómia a odolnosť. Vždy sa veľmi pohodlne používa a je určený profesionálnym kuchárom, ako aj nadšencom varenia, ktorí si chcú kúpiť nôž vysokej triedy . Japonská gastronómia sa čoraz viac vyváža do Európy, stačí sa pozrieť na predaj ázijských jedál, ako sú napríklad sushi alebo vaječné rolky, ktoré sa tešia všeobecnému úspechu. A ako lepšie pripraviť japonský pokrm ako pomocou japonského kuchynského noža? Najmä preto, že v internetovom obchode noz-dyka.sk , nájdete všetky typy japonských nožov : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri , pričom nezabudnite na nôž Santoku, ktorý je nepochybne najznámejší. Každému japonskému nožu zodpovedá jeho európsky vzor, takže Janagiba je krájací nôž , Nakiri nôž na zeleninu./strong> , Gyuto je kuchársky nôž , Deba . nôž na ryby a pankiri nôž na chlieb . Takže sa nemusíte obávať, kuchár bude môcť nakrájať akékoľvek jedlo! Na našej webovej stránke vám ponúkame celý svet noža na varenie… V oblasti varenia je japonský nôž referenciou, dokonca symbolom. Treba povedať, že Japonsko ťaží z odbornosti, know-how veľmi vysokej kvality, najmä pokiaľ ide o čepeľ, ktorá môže byť kladivková alebo damascénska, pričom tá druhá je najviac cenená. Japonský kuchynský nôž, ktorý je povestný svojou spoľahlivosťou a ostrosťou, je vždy navrhnutý s najväčšou starostlivosťou, s dôkladným výberom materiálov, aby sa zladila ergonómia a odolnosť. Vždy sa veľmi pohodlne používa a je určený profesionálnym kuchárom, ako aj nadšencom varenia, ktorí si chcú kúpiť nôž vysokej triedy . Japonská gastronómia sa čoraz viac vyváža do Európy, stačí sa pozrieť na predaj ázijských jedál, ako sú napríklad sushi alebo vaječné rolky, ktoré zaznamenávajú obrovský úspech. A ako lepšie pripraviť japonský pokrm ako pomocou japonského kuchynského noža? Najmä preto, že v internetovom obchode noz-dyka.sk , nájdete všetky typy japonských nožov : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri , pričom nezabudnite na nôž Santoku, ktorý je nepochybne najznámejší. Každému japonskému nožu zodpovedá jeho európsky vzor, takže Janagiba je krájací nôž , Nakiri nôž na zeleninu./strong> , Gyuto je kuchársky nôž , Deba . nôž na ryby a pankiri nôž na chlieb . Nemusíte sa teda obávať, kuchár bude môcť nakrájať akékoľvek jedlo! Na našej webovej stránke vám ponúkame celý vesmír japonských kuchynských nožov , pričom na dosah ruky máte tie najväčšie značky, ako napríklad Kai , ktorý je samozrejme etalónom, ale aj Mcusta a mnohé ďalšie. Majte oči na stopkách, pretože kategória “japonské nože ” sa neustále vyvíja a pribúdajú v nej nové nože a výrobcovia. Podrobnosti




















































