Japonské nože
Zobrazených 1–52 z 268 výsledkov
-
16,5cm nôž Deba Kai Seki Magoroku Kinju
-
Sada 5 nožov Samura Harakiri + nožnice a brúska
-
18 cm nôž Santoku Due Cigni Tuscany s dutinou z olivového dreva
-
Fukito 18 cm nôž Santoku s otvormi Pakka San Maï
-
Nôž Santoku Meteora – Samura
-
Nôž Santoku Top Cutlery alveolate 169 mm POM – 17271
-
Sujihiki Damascénsky nôž Böker Kitchen – olivové drevo
-
Nôž na sašimi SekiRyu 240 mm
-
Nôž Kai Santoku 18 cm Tim Mälzer Kamagata
-
Nôž Kanetsune KC703 GYUTO
-
Nôž Opinel Intempora Santoku N°219
-
Damaškový nôž Bunka Suncraft Senzo 20 cm
-
Nôž KOTAI Pakka Santoku
-
Nôž na chlieb Ketu – Yaxell
-
HZ2-3007DS Nôž Splash Hybrid Gyuto 240 Mcusta
-
Hakucho 21cm nôž Gyuto Due Cigni
-
Kuchársky nôž Wusaki Pakka série X50
-
Nôž Yanagiba Kai Seki Magoroku Kinju 21 cm
-
Kai nôž na chlieb 23 cm Seki Magoroku Kompozitná nehrdzavejúca oceľ
-
Kuchársky nôž DAMASCUS Samura
-
Kuchynský nôž na vykosťovanie Ran – Yaxell
-
Yaxell Ketu Krájací nôž – Y34916
-
Damaškový nôž na chlieb Yaxell ZEN 23 cm
-
KC955 Nôž Sujihiki Kanetsune
-
Nôž na krájanie Kai 23 cm Pure Komachi 2
-
Kuchársky nôž Kai 20 cm Shun Classic White
-
Nôž KAI Wasabi Black Yanagiba – 24 cm čepeľ
-
Nôž na krájanie Bunka Damascus
-
Yaxell Taishi Paring 10 cm nôž na krájanie
-
Kuchársky nôž Damascus 67 – Samura
-
Úžitkový nôž Böker Damascus Olive
-
Nôž Victorinox SwissClassic Santoku 17 cm s voštinovou farebnou rukoväťou
-
180 mm nôž Gyuto SekiRyu
-
Ľavoruký nôž Yanagiba Kai 21 cm Seki Magoroku Hekiju
-
Nôž Kai Santoku 18 cm Shun Classic White
-
Suncraft Senzo Damascus 21cm nôž na sašimi
-
Nôž na krájanie Pakka KOTAI
-
Damaškový nôž Santoku – Samura
-
Nôž Mcusta HZ2-3010DS Splash Hybrid Sujihiki 240
-
Nôž Usuba Due Cigni Hakucho 18 cm
-
Damaškový nôž Wusaki série VG-10
-
Kai Seki Magoroku Redwood 10 cm okrajovací nôž
-
Drobný 13cm japonský príborový nôž z nehrdzavejúcej ocele
-
Wusaki San Mai 10Cr15 9cm príborový nôž
-
Nôž SUPER 5 Santoku – Samura
-
Steakový nôž Yaxell Ketu – Y34913
-
Nôž Petty SekiRyu 12 cm ABS čierny – SRP700
-
KC954 Drobný nôž Kanetsune
-
Nôž Kai Santoku 16 cm Pure Komachi 2
-
Kai 20 cm kuchynský nôž Shun z nehrdzavejúcej ocele
-
Nôž KAI Wasabi Black Yanagiba – 21 cm čepeľ
-
Nôž na chlieb Yaxell SUPER GOU
Pokiaľ ide o varenie, japonský nôž je vzorom, dokonca symbolom. Treba povedať, že Japonsko ťaží z odbornosti, know-how veľmi vysokej kvality, najmä pokiaľ ide o čepeľ, ktorá môže byť kladivková alebo damascénska, pričom tá druhá je najviac cenená. Japonský kuchynský nôž, ktorý je povestný svojou spoľahlivosťou a ostrosťou, je vždy navrhnutý s najväčšou starostlivosťou, s dôkladným výberom materiálov, aby sa zladila ergonómia a odolnosť. Vždy sa veľmi pohodlne používa a je určený profesionálnym kuchárom, ako aj nadšencom varenia, ktorí si chcú kúpiť nôž vysokej triedy . Japonská gastronómia sa čoraz viac vyváža do Európy, stačí sa pozrieť na predaj ázijských jedál, ako sú napríklad sushi alebo vaječné rolky, ktoré sa tešia všeobecnému úspechu. A ako lepšie pripraviť japonský pokrm ako pomocou japonského kuchynského noža? Najmä preto, že v internetovom obchode noz-dyka.sk , nájdete všetky typy japonských nožov : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri , pričom nezabudnite na nôž Santoku, ktorý je nepochybne najznámejší. Každému japonskému nožu zodpovedá jeho európsky vzor, takže Janagiba je krájací nôž , Nakiri nôž na zeleninu./strong> , Gyuto je kuchársky nôž , Deba . nôž na ryby a pankiri nôž na chlieb . Takže sa nemusíte obávať, kuchár bude môcť nakrájať akékoľvek jedlo! Na našej webovej stránke vám ponúkame celý svet noža na varenie… V oblasti varenia je japonský nôž referenciou, dokonca symbolom. Treba povedať, že Japonsko ťaží z odbornosti, know-how veľmi vysokej kvality, najmä pokiaľ ide o čepeľ, ktorá môže byť kladivková alebo damascénska, pričom tá druhá je najviac cenená. Japonský kuchynský nôž, ktorý je povestný svojou spoľahlivosťou a ostrosťou, je vždy navrhnutý s najväčšou starostlivosťou, s dôkladným výberom materiálov, aby sa zladila ergonómia a odolnosť. Vždy sa veľmi pohodlne používa a je určený profesionálnym kuchárom, ako aj nadšencom varenia, ktorí si chcú kúpiť nôž vysokej triedy . Japonská gastronómia sa čoraz viac vyváža do Európy, stačí sa pozrieť na predaj ázijských jedál, ako sú napríklad sushi alebo vaječné rolky, ktoré zaznamenávajú obrovský úspech. A ako lepšie pripraviť japonský pokrm ako pomocou japonského kuchynského noža? Najmä preto, že v internetovom obchode noz-dyka.sk , nájdete všetky typy japonských nožov : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri , pričom nezabudnite na nôž Santoku, ktorý je nepochybne najznámejší. Každému japonskému nožu zodpovedá jeho európsky vzor, takže Janagiba je krájací nôž , Nakiri nôž na zeleninu./strong> , Gyuto je kuchársky nôž , Deba . nôž na ryby a pankiri nôž na chlieb . Nemusíte sa teda obávať, kuchár bude môcť nakrájať akékoľvek jedlo! Na našej webovej stránke vám ponúkame celý vesmír japonských kuchynských nožov , pričom na dosah ruky máte tie najväčšie značky, ako napríklad Kai , ktorý je samozrejme etalónom, ale aj Mcusta a mnohé ďalšie. Majte oči na stopkách, pretože kategória “japonské nože ” sa neustále vyvíja a pribúdajú v nej nové nože a výrobcovia. Podrobnosti