Tento pekací nôž je dielom švajčiarskej značky Victorinox , ktorý určite poteší profesionálnych mäsiarov alebo osoby, od ktorých sa často vyžaduje príprava mäsa. Tu má červenú fibroxovú rukoväť , ktorá sa ako obvykle príjemne drží, najmä vďaka nešmykľavému povrchu . Ruka sa pri používaní nešmýka, pre bezchybnú bezpečnosť: vykostovací nôž Victorinox 5.6601 , ktorý je vhodný na profesionálne použitie!
Tento model Victorinox 5.6601 má úzku čepeľ s reverzným chrbtom, ktorá je vyrobená z nerezovej ocele: vďaka tomu má vynikajúcu odolnosť proti korózii alebo dokonca hrdzi. Tento konkrétny tvar čepele sa dokonale hodí na deblovanie mäsa , s možnosťou výberu dĺžky 12 alebo 15 cm , je na prednej strane zdobený mnohými motívmi, medzi ktorými je samozrejme švajčiarsky kríž Victorinox . Možnosť gravírovania na zadnej strane ( voliteľná možnosť za príplatok ).