Stolové nože
Showing all 10 results
-
Nôž Opinel Esprit Pop Fuschia
-
Nôž Opinel Esprit Pop Apple Green
-
Nôž Opinel Esprit Pop Tangerine
-
Stolový nôž č. 125 Bon Appétit PRO – Opinel
-
Nôž Arcos 11 cm na stôl/steak s béžovou rukoväťou z micarty
-
Stolový nôž Victorinox Swiss Modern 11 cm z polypropylénu
-
Nôž Maserin GOURMET bokote
-
Nôž Maserin GOURMET z olivového dreva
-
Maserin GOURMET ebenový nôž
-
Nôž Maserin GOURMET z dreva boxwood
Stolné nože sú nevyhnutným príslušenstvom pre čisté stravovanie. Kvalitné modely umožňujú bez námahy krájať potraviny na kúsky požadovanej veľkosti. Vďaka tomu je žutie a prehĺtanie jednoduchšie a pôžitok desaťnásobný.
Nôž na steaky, ideálny na krájanie mäsa
Jednou z potravín, ktoré sa krájajú najťažšie, je samozrejme mäso. Aby ste to dosiahli, musíte sa vybaviť steakovým nožom , nevyhnutným doplnkom na jedálenskom stole, ktorý sa používa každý deň . Jeho ostrá čepeľ preniká do mäsa s minimálnou námahou a oddeľuje ho tak, že vytvára primerane veľké kúsky, ktoré sa príjemne žujú a prehĺtajú. Tento stolový nôž však nie je určený len na mäso. Vďaka hladkému ostriu je všestranný a krája aj zeleninu na harmonické plátky alebo kolieska, ako aj všetky potraviny na tanieri. Ak je mäso pomerne mäkké, postačí vám hladké ostrie. Na druhej strane, ak je hrubé a nepoddajné, budete potrebovať zúbkovanú čepeľ, ktorá dobre krája a krája tuhšie mäso. Nerezová oceľ ( nerezová oceľ) je materiál, ktorý sa používa na čepele stolových nožov. Dokonale sa hodí na potraviny: je odolná voči tekutinám a šťavám, je bez zápachu, vyžaduje minimálnu údržbu. Tenké a krátke rukoväte sú navrhnuté tak, aby vám uľahčili pohyb pri stole a zároveň vydržali mierny manuálny tlak. Sú vyrobené zo syntetického materiálu alebo vodovzdorného dreva, ktoré si môžete vybrať podľa štýlu, ktorý chcete svojmu stolu priradiť, skôr moderný alebo tradičný.
Aké sú najlepšie značky stolových nožov?
Synonymom francúzskeho remeselného majstrovstva sú stolové nože Laguiole, ktoré sú preslávené… Stolné nože sú nevyhnutným príslušenstvom na to, aby ste sa mohli čisto najesť. Kvalitné modely vám umožnia bez námahy nakrájať jedlo na kúsky požadovanej veľkosti. Vďaka tomu je žutie a prehĺtanie jednoduchšie a pôžitok desaťnásobný.
Steakový nôž, ideálny na krájanie mäsa
Jednou z potravín, ktoré sa krájajú najťažšie, je samozrejme mäso. Aby ste to dosiahli, musíte sa vybaviť steakovým nožom , nevyhnutným doplnkom na jedálenskom stole, ktorý sa používa každý deň . Jeho ostrá čepeľ preniká do mäsa s minimálnou námahou a oddeľuje ho tak, že vytvára primerane veľké kúsky, ktoré sa príjemne žujú a prehĺtajú. Tento stolový nôž však nie je určený len na mäso. Vďaka hladkému ostriu je všestranný a krája aj zeleninu na harmonické plátky alebo kolieska, ako aj všetky potraviny na tanieri. Ak je mäso pomerne mäkké, postačí vám hladké ostrie. Na druhej strane, ak je hrubé a nepoddajné, budete potrebovať zúbkovanú čepeľ, ktorá dobre krája a krája tuhšie mäso. Nerezová oceľ ( nerezová oceľ) je materiál, ktorý sa používa na čepele stolových nožov. Dokonale sa hodí na potraviny: je odolná voči tekutinám a šťavám, je bez zápachu, vyžaduje minimálnu údržbu. Tenké a krátke rukoväte sú navrhnuté tak, aby vám uľahčili pohyb pri stole a zároveň vydržali mierny manuálny tlak. Sú vyrobené zo syntetického materiálu alebo vodovzdorného dreva, ktoré si môžete vybrať podľa štýlu, ktorý chcete svojmu stolu priradiť, skôr moderný alebo tradičný.
Aké sú najlepšie značky stolových nožov?
Synonymom francúzskeho remesla sú stolové nože Laguiole, ktoré sú známe svojím klasickým dizajnom a kvalitnou čepeľou. Spájajú v sebe tradíciu a výkon, často sú vybavené drevenými alebo rohovinovými rukoväťami pre rustikálny a elegantný nádych. Slávne známe švajčiarske armádne nože Victorinox ponúkajú stolové nože, ktoré sú robustné a presné. Ich čepele z nehrdzavejúcej ocele sú cenené pre ich dlhotrvajúcu ostrosť a jednoduchú údržbu. Ikonická francúzska značka Le Thiers ponúka nože, ktoré spájajú tradíciu a modernosť, s dokonale ostrými čepeľami a rukoväťami, ktoré sú často vyrobené z dreva, čo im dodáva nádych elegancie. Spoločnosť Opinel , známa svojimi skladacími nožmi, ponúka aj vysokokvalitné stolové nože . Ich čepele z nehrdzavejúcej ocele a drevené rukoväte ponúkajú vynikajúci pomer ceny a kvality a spoľahlivý výkon. A napokon japonské stolové nože , ako napríklad nože z radu Wasabi Kai , prinášajú na váš stôl istú ázijskú delikátnosť. Vyznačujú sa elegantným dizajnom a výnimočnou ostrosťou. Tieto nástroje sú ideálne na presné a plynulé krájanie, pričom rukoväte zo syntetických materiálov zaručujú pohodlné držanie. Náš online obchod distribuuje tieto značky určené pre profesionálov aj jednotlivcov . Môžete si vybrať medzi modelmi predávanými jednotlivo a inými v súpravách/kufríkoch obsahujúcich niekoľko exemplárov. Kufrík vyhotovený z autentického dreva ocenia najmä kuchári a milovníci dobrého jedla. Na stránke nájdete aj sady stolových nožov od špičkových značiek. Sú ideálne na darovanie vo sviatočnom období. podrobnosti